Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، سرهنگ داود معظمی گودرزی گفت: استفاده از اینترنت بانک‌ها باید با دقت و توجه توسط شهروندان همراه باشد. در سایت بانک‌ها، لینک‌ها وجود دارد. بعضی اسم بانک مد نظرشان را در موتور‌های جستجو، سرچ می‌کنند و با اعتماد به اولین سایتی که بالا می‌آید، به گمان اینکه امن هست آن را باز می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  لینک‌هایی جعلی که تحت عنوان ایتترنت بانک است در اختیار کاربر قرار می‌گیرد و اطلاعات مشتریان را به سرقت می‌برد.

رییس پلیس فتا با تاکید به این که الزاما سایتی اول از همه در زمان سرچ بالا می‌آید، سایتی امن نیست ادامه داد: حتما آدرس سایت بانک را خود کاربر تایپ شود و در مرورگر خود ذخیره کنند. در سایت پلیس فتا لینک همه بانک‌ها قرار داده شده بنابراین جستجو کردن در فضای اینترنت، اطلاعات بانکی را در اختیار سارقان اینترنتی قرار می‌دهد.

پربیننده ترین نگاهی به آپدیت جدید اپل / آیفون خود را به روز رسانی کنیم یا نه؟ تجهیز ورزشگاه‌ های ایران به تکنولوژی VAR توسط همراه اول پوشش کامل روستا‌های کشور به اینترنت تا پایان سال آینده ثبت نام اینترنت دانشجویان و استادان تمدید شد آماده نبودن جهانی برای ارتقا به ویندوز۱۱

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کلاهبردار اینترنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۰۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)

همین الان و زیر ۵ دقیقه در صرافی بین المللی "کوینکس" ثبت نام کنید با ۳ خبر خوب:

1- کوینکس، به عنوان یکی از بزرگ ترین و معتبرترین صرافی های ارز دیجیتال جهان، از زبان فارسی هم پشتیبانی می کند و تمام مراحل به فارسی است.

2- برای همیشه ۱۰ درصد از کارمزد تراکنش تان را به حساب خودتان واریز می کند.

3- گروه تخصصی "کِی و چی" به عنوان "سفیر رسمی" کوینکس برای فارسی زبانان جهان، هم آموزش رایگان می دهد و هم می گوید کی، چه ارزی را بخرید و کی بفروشید تا سود دلاری داشته باشید: لینک ثبت نام در کوینکس

لینک عضویت در کانال تلگرامی "کِی و چی" (دوره های آموزش آنلاین و رایگان در این کانال اطلاع رسانی می شود): @keyochi

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) تصاویر بارش ماهی در یاسوج جعلی است
  • بلیط فروشی بازی استقلال و ذوب آهن آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • کلاهبرداری یک میلیاردی با پیامک جعلی ثنا
  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • آقای همایون شجریان، تو را به خدا بیایید و بگویید ما اشتباه کردیم!
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • مشاور املاک جاعل در اردبیل بازداشت شد