Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتح‌الله توسلی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی امروز (چهارشنبه ۲۲ تیرماه) در صحن علنی مجلس در نطق میان دستور ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر خم به ملت شریف ایران گفت: در سوگند ابتدای دوره نمایندگی، من و تمام وکلای خانه ملت در برابر قرآن قسم یاد کردیم که با تکیه بر شرف انسانی خود همواره به حفظ حقوق ملت پایبند و از قانون اساسی اطاعت کنیم و در گفته‌ها، نوشته‌ها و اظهار نظرها استقلال و تامین منافع کشور را مد نظر قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکاتی که عنوان می‌شود نه به معنای نادیده گرفتن تلاش دولت بلکه برای ثبت در تاریخ، تشریح وضعیت و یافتن درمان دردهایی جامعه است.

وی تصریح کرد: تمام کارگزاران دولت به ویژه دولت و مجلس باید چاره‌ای بیاندیشند چراکه پوشاندن زخم، چاره کار نیست و امکان دارد که به عفونت منجر شود.

توسلی عنوان کرد: براساس گزارش رسمی معاونت نظارت مجلس در کمتر از یکساله گذشته و در اجلاسیه دوم مجلس در تاریخ ۷ خرداد ۱۴۰۰ تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ بیش از ۲۱۴۳ تذکر کتبی و ۱۰۰۰ تذکر شفاهی در صحن مجلس قرائت و حدود ۲۱۰۰ سوال از وزرا که به تفکیک مشخص و در سامانه ثبت شده است که تعدادی از این آمار به ماه پایانی دولت قبل مربوط است. این آمارها تا حدودی شاخص مناسبی است برای سنجش عملکرد به شمار می‌رود.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی همچنین خطاب به رییس‌جمهور گفت: برخی از وزرای دولت جنابعالی نه تنها پاسخگوی مردم بلکه پاسخگوی منتخبان مردم در مجلس نیستند و خود را تافته جدا بافته و مجلس را محلی برای گرفتن رای اعتماد می‌دانند و دیگر هیچ.

وی ادامه داد: وزیر ارتباطات که عملاً در دسترس نیست. بعضی از شهرستان‌ها و روستاهای کشور فاقد خدمات حداقلی ارتباطی هستند، هم وزیر و هم شرکت مخابرات از دسترس خارج هستند و به جای حل مشکلات اساسی و انجام وظایف خود در اقدامی توهین‌آمیز اعلام می‌کنند که برای دهک‌های پایین جامعه اینترنت رایگان در نظر می‌گیریم. دهک‌های پایین جامعه کسانی هستند که به هیچ عنوان به اینترنت دسترسی ندارند و نتیجه یک سال پیگیری بنده و همکارانم پاسخی در بر نداشته آست. برای چه کسی اینترنت در نظر می‌گیرید؟!

توسلی درباره بلاتکلیفی رتبه‌بندی معلمان تأکید کرد: دستورات اغلب وزرا از جمله وزیر آموزش وپرورش، راه و شهرسازی، بهداشت و درمان و ورزش و جوانان صرفاً روی کاغذ باقیمانده و به دفترچه خاطراتی تبدیل شده که هر روز قطورتر و قطورتر می‌شود، بدنه وزارتخانه‌ها دستورات وزرا را اجرا نمی‌کنند، ما شرمنده مردمی هستیم که به عنوان آخرین امید به ما مراجعه می‌کنند و استمداد می‌طلبند و هنوز پس از ماه‌ها تکلیف رتبه‌بندی معلمان روشن نشده است.

نماینده مردم همدان در رابطه با عدم پاسخگویی بانک‌ها یادآور شد: برخی از بانک‌ها نه تنها گره از کار مردم باز نمی‌کنند؛ بلکه با سخت‌گیری‌های بی‌مورد و مقررات پیچیده عملاً در اجرای مصوبات مجلس ودولت کار شکنی می‌کنند. بانکی که وظیفه‌اش پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه است پاسخگو نیست و بانک کشاورزی که وظیفه خدمت‌رسانی به کشاورزان را دارد، مدیر عامل این بانک عملاً تلفن خود را جواب نمی‌دهد و بعضی بانک‌ها هم که در حال بنگاه‌داری هستند.

وی ادامه داد: سازمان برنامه و بودجه اعطای وام به روستائیان برای ساخت یا تعمیر مسکن را تورم‌زا می‌داند، غافل از اینکه صدها هزار پرونده در بنیاد مسکن تشکیل شده به این امید که با این وام برای خود خانه و سرپناهی بسازند. شرایط اقتصادی و عمومی کشور به شکلی است که اکنون در بسیاری از خانواده‌ها موضوعی به نام سفره مطرح نیست. گرانی سرسام‌آور و افزایش لحظه‌ای قیمت‌ها و تورم لجام گسیخته کالاها و خدمات چون تازیانه‌ای بر پیکر مردم نواخته می‌شود که از حداقل امکانات بهره‌مند نیستند و توان سیر کردن شکم خود و فرزندان خود را ندارند.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: مجلس توسلی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۱۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها

                                                                  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حسن بهرام‌نیا در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه و فعالین مجازی استان اظهار داشت: با پشتیبانی ریاست محترم جمهور و هم‌صدایی رسانه‌های استان، پرونده مالیاتی نفت و گاز استان پس از ۴۳ سال به استان منتقل شد.   وی با قدردانی از تلاش اصحاب رسانه و فعالین فضای مجازی استان افزود: رسانه‌ها همواره یار و همراه ما در تحقق برنامه‌های استان بودند از همه رسانه‌های استان با هر نوع نگاه و سلیقه‌ای تشکر می‌کنیم.   نماینده عالی دولت در استان ایلام اضافه کرد: گفتمان دولت سیزدهم، گفتمان مردمی ایران قوی است و از همه رسانه‌هایی که در انعکاس خدمات دولت تلاش کردند به‌صورت ویژه قدردانی می‌شود.   بهرام‌نیا با اشاره به مشارکت بالای مردم استان در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری، یادآورشد: رسانه‌ها در مشارکت ۵۳.۲۹ درصدی مردم در انتخابات نقش‌آفرین بودند و در کنار صدا و سیما، سپاه، بسیج و دیگر عوامل موجب شدند که استان ایلام جزو ۴ استان برتر در بحث مشارکت مردم در انتخابات قرار گیرد.   وی مطرح کرد: در جنگ ترکیبی و شناختی  دشمن، رسانه‌ها با سلاح خود که قلم و تحلیل آنهاست روشنگری کرده و نقش شوم دشمن را خنثی کردند.

دیگر خبرها

  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • جعفرزاده: هر کسی به جز قالیباف رئیس مجلس‬⁩ شود کشور شفاف‌تر اداره می‌شود
  • بررسی مصوبات پیشنهادی صنعتی مازندران برای سفر دولت
  • قشر ضعیف جامعه در گرانی های افسارگسیخته تحت فشار است
  • لزوم اجرای وعده صادق اقتصادی در کشور
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز به استان با هم‌صدایی رسانه‌ها
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است